Kilpailuluvat

- 2-tasolta vähintään 90cm luokasta
- 2-tasolta Helppo A -tason luokassa

Huom!
Luvat myönnetään aina tapauskohtaisestia ja lupa voidaan myöntää, vaikka kilpailijalta puuttuisi vielä vaadittu kvaalitulos.

Lupa voidaan myös jättää myöntämättä (esim. epäurheilijamainen käytös)!

YLEISTÄ
* Kilpailulupa on voimassa, kun maksu on päivittynyt KIPAan
  (varaudu, vie yleensä väh. 4 arkipäivää!)
* Maksuja ei päivitetä käsin!
* Ratsastaja ei voi vaihtaa edustamaansa seuraa kesken kauden, mikäli kilpailulupa on maksettu.

E-KILPAILULUPA (linkki ohjeeseen 1-tason kilpailijalle!)
Hinta 10 €
* Oikeus kilpailla 1-tason kilpailuissa kaikilla alueilla kaikissa lajeissa.
* Ratsastajan tulee olla jonkin ratsastusseuran kautta SRL:n perhe- tai täysjäsen
* Voidakseen ilmoittautua kilpailupalveluohjelma KIPAn kautta 1-tason kilpailuun, tarvitsee ratsastaja lisäksi E-kilpailuluvan. Lisätietoa E-luvasta
* HUOM! Lupa haetaan itse osoitteesta https://lisenssi.sportti.fi/index.php?lid=16087

D-KILPAILULUPA
Hinta 30 €
* Oikeus kilpailla 1- ja 2- tason kilpailuissa sekä 3-5-tason kilpailuissa kutsussa ilmoitetuissa luokissa kaikilla alueilla kaikissa lajeissa.
* Ratsastaja anoo kilpailulupansa seuralta jota aikoo edustaa, ja johon on maksanut SRL:n jäsenmaksun (täysjäsen/perhejäsen)

A-KILPAILULUPA
Hinta 150 €
* Oikeus kilpailla kaikilla kilpailutasoilla (1-5) kaikilla alueilla ja kaikissa lajeissa.
* Ratsastaja anoo kilpailulupansa seuralta jota aikoo edustaa, ja johon on maksanut SRL:n jäsenmaksun (täysjäsen)
* Seura voi myöntää kilpailuluvan vasta, kun jäsenmaksu on päivittynyt jäsenrekisteriin.

LISÄTIETOA kilpailuluvista jäsensihteeriltä tai oman alueen alueassistentilta.
Sanna Sassi
Seutulantie 16, 04350 Nahkela
040-5537513, sanna.sassi@ratsastus.fi

AsRa kilpailulupa-anomus

*

Täytä seuraaviin kenttiin haettavaan kilpailulupaan oikeuttavat kvaalisuoritukset.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Näin teet E-KILPAILULUVAN itsellesi:

Osoitteessa: https://lisenssi.sportti.fi/index.php?lid=16087

* SRL:n täys- tai perhejäsenyys vaaditaan, Green Card -vakuutettu EI pääse tekemään E-lupaa.

* Mikäli hetusi on tallennettu jäsenrekisteriin, pystyt kirjautumaan sisään täyttämällä sähköisen lomakkeen kentät. Mikäli hetu puuttuu, ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

* Sähköpostiosoite on erityisen tärkeä antaa, jotta ohjelma pystyy lähettämään sinulle salasanan myöhempiä kirjautumisia varten. Sähköpostiosoite tallentuu rekisteriin myös oman seurasi ja liiton viestintää edesauttamaan.

* Ohjelman täytyy muodostaa E-kilpailulupa rekisterissä jo olevalle sportti-id:lle. Mikäli ostaminen ei onnistu eikä rekisteri tarjoa muuta tuotetta kuin ratsastuskouluoppilaiden Green Card -vakuutusta, rekisteritiedoistasi mitä todennäköisimmin puuttuu HETU. Ilmoita seurasi jäsensihteerille hetusi ja kun se on lisätty rekisteriin, toimi kuten yllä on kuvattu.

* E-kilpailulupa on valmis, kun pääset alla olevan lisenssinostolomakkeen viimeiselle välilehdelle. Sieltä voit tulostaa laskun.

* Mikäli tietosi eivät päivity Kipaan muutaman päivän sisällä, vaikka jäsenmaksu ja lupa on maksettu, ota yhteys emmi.kupiainen@ratsastus.fi

* Huom! Verkko-osto lähettää sinulle sähköpostissa salasanan, joka ei ole sama kuin se, millä kirjaudut Kipaan. Ensimmäistä kertaa kirjauduttaessa Kipaan käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi ja salasanasi on sukunimesi neljä ensimmäistä kirjainta. Jos sinulla on ollut lupa aiemmin, tunnukset ovat samat. Kipan tunnuksia ei lähetetä erikseen sähköpostiin!

Askolan Ratsastajat avustaa kilpailevia jäseniään hyvittämällä D-luvan, tai A-luvasta D-luvan osuuden (30€).
Edellytyksenä avustukselle on käyty sääntökoulutus!
Hae lupaa!