Muutama hyvä syy liittyä seuraamme:

- Saat kattavan LähiTapiolan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille.
- Saat Hippos-lehden jäsenetuna kahdeksan kertaa vuodessa.
- Voit suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.
- Voit osallistua ratsastuskilpailuihin.
- Voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin ja toimia koulutuksen jälkeen tuomarina, ratamestarina, stewardina jne.

Lisäksi voit hyödyntää useiden yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut!

AsRa ry liittymislomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsentietojen käsittely Askolan ratsastajat ry:ssä ja Suomen Ratsastajainliitossa

Askolan ratsastajat on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa.

Askolan ratsastajat kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa.

Askolan ratsastajilla käsittelystä vastaa: jäsensihteeri, Kirsi Masalin, kkirzim@gmail.com.

SRL:ssa käsittelystä vastaa: Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Askolan ratsastajat kerää jäseneksi liityttäessä jäsenen nimen ja osoitteen. SRL luo uudelle jäsenelle jäsennumeron.

Askolan ratsastajat on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Askolan ratsastajat kerää jäsenen suostumuksella sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja käytetään jäsenen ja seuran väliseen yhteydenpitoon. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekään eikä näitä käytetä mihinkään muuhun. Mikäli jäsen antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, tulee suostumuksen osoitus olla konkreettinen, esim. allekirjoitettu lomake. Jäsenellä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron käsittelyn osalta; tällöin tieto tulee poistaa.

4) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen.

5) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu

Jäsenmaksut 2018

Juniori                55€
Seniori               60€
Perhejäsen        30€
Kannatusjäsen  10€

Liittyäksesi jäseneksi, ota yhteyttä jäsensihteeriin kkirzim@gmail.com tai Jäsenyys sivulta lomakkeen kautta!

Jokainen Suomen Ratsastajainliiton jäsen saa oman jäsenkortin. Jäsenkortissa näkyvät merkkisuoritukset ja kilpailuluvat.

Eri jäsenlajit:

Suomen Ratsastajainliiton jäsenseuroilla on käytössä erilaisia jäsenlajeja.
Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut.
Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää A-kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia.
Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen. Esimerkiksi saadakseen E- ja D-tason kilpailuluvan ratsastajan tulee olla joko täys- tai perhejäsen.

Seuraamme on mahdollista liittyä myös kannatusjäseneksi, mutta he eivät saa mitään liiton jäsenetuja. Kannatusjäsen saa käyttöönsä kaikki seuramme edut (koulutukset, valmennukset, yms.).