Muutama hyvä syy liittyä seuraamme:

- Saat kattavan LähiTapiolan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille.
- Saat Hippos-lehden jäsenetuna kahdeksan kertaa vuodessa.
- Voit suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.
- Voit osallistua ratsastuskilpailuihin.
- Voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin ja toimia koulutuksen jälkeen tuomarina, ratamestarina, stewardina jne.

Lisäksi voit hyödyntää useiden yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut!

Eri jäsenlajit:

Suomen Ratsastajainliiton jäsenseuroilla on käytössä erilaisia jäsenlajeja.
Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut.
Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää A-kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia.
Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen.
Seuraamme on mahdollista liittyä myös kannatusjäseneksi, mutta he eivät saa mitään liiton jäsenetuja. Esimerkiksi saadakseen E- ja D-tason kilpailuluvan ratsastajan tulee olla joko täys- tai perhejäsen.
Kannatusjäsen saa käyttöönsä kaikki seuramme edut (koulutukset, valmennukset, yms.).

AsRa ry liittymislomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenmaksut 2018

Juniori                55€
Seniori               60€
Perhejäsen        30€
Kannatusjäsen  10€

Liittyäksesi jäseneksi, ota yhteyttä jäsensihteeriin kkirzim@gmail.com tai Jäsenyys sivulta lomakkeen kautta!

Jokainen Suomen Ratsastajainliiton jäsen saa oman jäsenkortin. Jäsenkortissa näkyvät merkkisuoritukset ja kilpailuluvat.